Brut Nature 2021 - 75cl (Limited Edition) Brut Nature 2021 - 75cl (Limited Edition) Brut Nature 2021 - 75cl (Limited Edition)
Brut Nature 2021 - 75cl (Limited Edition) Brut Nature 2021 - 75cl (Limited Edition) Brut Nature 2021 - 75cl (Limited Edition)

Brut Nature 2021 - 75cl (Limited Edition)

15,00

Brut Nature 2021 werd in beperkte oplage gebrouwen met 5 verschillende hopsoorten

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Brut Nature is een koperkleurig ‘Brut Style’ bier. De term Brut is oorspronkelijk afkomstig uit de Champagne-wereld en wordt gebruikt om droge champagnes aan te duiden. Brut Nature is een bier van hoge gisting, hergist op fles met een wilde gist. Deze wilde gist maakt Brut Nature ‘levendig’ en zorgt voor een aangenaam droog bier met een laag suikergehalte.
 
Brut Nature is een bier dat evolueert in de fles en kan tot minimaal 5 jaar bewaard worden. Door het gebruik van dry hopping met Belgische hop komt het fruitige en kruidige karakter van de 5 hopsoorten extra naar voor. Het resultaat is een droog, zacht bitter bier met een fijne nasmaak.
De verschillende gistingsstadia, hoge gisting en hergisting op fles met wilde gist vereisen een brouwproces van minimum 3 maanden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen