Dark Red - Dry Aged Dark Red - Dry Aged Dark Red - Dry Aged
Dark Red - Dry Aged Dark Red - Dry Aged Dark Red - Dry Aged

Dark Red - Dry Aged

25,00

Ribeye of Dunne Lende, beide 35 dagen gerijpt. Een prachtig stuk vlees, vol van smaak door de mooi marmering. Ideaal voor 2 à 3 personen. Dit vlees is afkomstig van Frisona runderen die over heel Europa worden gekweekt en enkel gras eten. Na slachting wor

+ -
In winkelwagen
Beschikbaarheid: Op voorraad

Hoe:
Verwarm het vlees 30 à 35 min in een oven van 50 graden (of haal het vlees 1 uur op voorhand uit de frigo). Masseer hierna het vlees in met zeezout, peper van de molen en bak op de barbecue of op de grill (eventueel een grillpan) 3 à 6 minuten aan beide kanten voor een saignant.
Door de vetmarmering is het gebruiken van een vetstof overbodig.



0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Copyright 2021 Nonkeltje’s - Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »