Butcher’s gin
Butcher’s gin

Butcher’s gin

69,00

Zeer bijzondere gin op basis van de ‘Secreto 07’

+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Enkele jaren geleden creëerde de Antwerpse topslager Luc De Laet een eigen vleesspecialiteit: Secreto 07, een rib-eye van het Spaanse runderras Rubia Gallega dat zeven weken lang ingedroogd wordt in een marinade van zeven verschillende kruiden en specerijen.
 
Uit de gelijkenissen tussen het marineren van het rundsvlees en het maceratieproces bij de productie van gin ontstond het idee om een gin op basis van de kruiden- en specerijenmengeling van secreto 07 te ontwerpen. Tevens is deze gin een wereldprimeur daar deze niet alleen op basis van de aromatenmengeling maar ook op basis van gedroogd vlees (Secreto 07), wordt gemaakt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Aan verlanglijst toevoegen / Toevoegen om te vergelijken
Copyright 2021 Nonkeltje’s - Powered by Lightspeed
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »